2020-10-22 06:42:18• hírek • közlemény

Iktatta jelöltjeit az RMDSZ a parlamenti választásokra

A Szatmár Megyei RMDSZ parlamenti képviselő és szenátor jelöltjei ma iktatták a jelöléshez szükséges dokumentációt a megyei választási irodánál. A december 6-i parlamenti választásokon a Szövetség fiatal, szakmailag teljes mértékben felkészült, dinamikus jelöltekkel száll harcba, akik úgy megyei, mint országos viszonylatban bizonyítottak már. 

A jelöltek rekord idő alatt összesen 11 250 támogatói aláírást gyűjtöttek össze, amelyért köszönetet is mondtak a Szatmár megyei lakosoknak, hiszen csakis erős parlamenti képviselettel lehet előmozdítani a szatmári ügyeket. A listavezető jelöltek Magyar Lóránd és Turos Lóránd, akik az elmúlt négy év során már bizonyított Bukarestben, míg Nagy Szabolcs, aki szintén befutó helyen indul a választásoknak új lendület hoz majd a csapatba és hasznos tagja lesz az RMDSZ parlamenti frakciójának. 



Magyar Lóránd képviselő, egyik legfontosabb megvalósításának a Szatmári Termék védjegy rendszer életbe léptetését tekinti, ugyanakkor nemcsak mezőgazdasági témákban tevékenykedett, de például az állami tulajdonban lévő, elhanyagolt ingatlanok helyi tulajdonba való visszaszolgáltatása érdekében is számos lépést tett és tervez tenni a következő mandátumban is. Turos Lóránd szenátor szintén további 4 évre kéri december 6-án a választók bizalmát, hiszen eddig is a szatmári emberekért dolgozott és legfőbb céljának tartja, hogy minél több fejlesztési lehetőséget hozzon Szatmár megyébe, mint például a nagykárolyi vagy a szatmárnémeti körgyűrűk. Nagy Szabolcs, megyemenedzserként és az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnökeként olyan szakmai tapasztalatot szerzett, amellyel szilárdan képviseli majd a Szatmár megyei emberek érdekeit Bukarestben is.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: